EFTA Flexo Academy 2022

EFTA Flexo Academy 2022 wordt hybride

Op donderdag 19 mei 2022 start de eerste cursusdag van de EFTA Flexo Academy bij Oerlemans Plastics. Gezien de ervaringen met de Masterclasses dit jaar, heeft het bestuur besloten om de Flexo Academy volgende jaar in hybride vorm te laten plaatsvinden: 3 bijeenkomsten op locatie en 3 korte sessies online.

Of je nou een drukker of laborant bent, of in een meer commerciële of staf-rol bij een verpakkingsbedrijf werkt: de masterclasses zijn ideaal voor het verbeteren van je kennis. Verspreid over de masterclasses behandelen we de volgende 6 onderwerpen:

Klik hier om de flyer met het programma te downloaden. Ben je lid en wil je je opgeven? Meld je aan via deze link voor de hele serie of een cursusdag naar jouw keuze!

Is jouw werkgever nog geen lid maar ben je (of zijn jullie) wel geïnteresseerd in het verdiepen van flexo (of verpakking) kennis? Kijk eens verder op onze website om te zien hoe de EFTA zich inzet voor de kennisverspreiding- en verdieping van flexo technieken in de Benelux. We kunnen hier alle hulp bij gebruiken!