EFTA Flexo Academy

EFTA-Benelux organiseert in het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 voor de derde keer de EFTA Flexo Academy cursusreeks!

                                                                                                                        

 

Na de zeer geslaagde cursusreeksen in 2016, 2017 en voorjaar 2018 start EFTA-Benelux na de zomer de derde cursusreeks van de EFTA Flexo Academy.


Met de EFTA Flexo Academy brengt EFTA-Benelux de deelnemers alle aspecten bij die ervoor zorgen dat zij op een goede manier kunnen werken in de flexografische industrie. De reeds werkzame drukkers kunnen tijdens de cursus hun kennis verbreden. Daarnaast zijn de afzonderlijke dagen ook zeer nuttig voor andere doelgroepen, zoals sales- en laboratoriummedewerkers. De cursusdagen worden gegeven op locaties die een duidelijke relatie hebben met het onderwerp. Het is tevens mogelijk de cursus bij u in het bedrijf te geven, eventueel in korter tijdsbestek. De cursus of delen hiervan is overigens ook uiterst geschikt voor medewerkers van de verkoop buitendienst, de verkoop binnendienst, het laboratorium, de kwaliteitsafdeling en het bedrijfsbureau. Het volledige programma kunt u hier downloaden

Kosten 
De prijs voor één cursusdag per persoon is voor leden €225 (excl. BTW) en voor niet-leden €400 (excl. BTW). 
Indien de gehele cursus van vijf dagen wordt gevolgd is de prijs €1.050 (excl. BTW) voor leden en voor niet-leden €1.850 (excl. BTW).

Bij een deelname van minimaal vijf personen van één bedrijf, kan de cursus ook op het bedrijf gegeven worden. In dit geval neemt u contact op met het secretariaat voor een aanbieding en planning op maat.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het online registratieformulier. 


Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het EFTA-Benelux secretariaat via mail@efta.nl

 

 

Gepubliceerd op:   2 mei 2016 4494 x bekeken
Gerelateerde berichten
EFTA Flexo Academy

EFTA Flexo Academy

EFTA-Benelux presenteert de geheel vernieuwde EFTA Flexo Academy

1 februari 20161314 x bekeken EFTA nieuws
Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Op dinsdag 3 oktober kwam de award jury bijeen voor de jurering van de inzendingen voor de tweede editie van de EFTA-Benelux Flexo Award competitie

4 oktober 2017665 x bekeken EFTA nieuws