EFTA Flexo Academy

EFTA-Benelux organiseert in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 voor de tweede keer de EFTA Flexo Academy cursusreeks!

                                                                                                                        

 

Na de zeer geslaagde eerste cursusreeks in het najaar van 2016 en voorjaar van 2017 start EFTA-Benelux na de zomer de tweede cursusreeks van de EFTA Flexo Academy.


Met de EFTA Flexo Academy brengt EFTA-Benelux de deelnemers alle aspecten bij die ervoor zorgen dat zij op een goede manier kunnen werken in de flexografische industrie. De reeds werkzame drukkers kunnen tijdens de cursus hun kennis verbreden. Daarnaast zijn de afzonderlijke dagen ook zeer nuttig voor andere doelgroepen, zoals sales- en laboratoriummedewerkers. De cursusdagen worden gegeven op locaties die een duidelijke relatie hebben met het onderwerp. Het is tevens mogelijk de cursus bij u in het bedrijf te geven, eventueel in korter tijdsbestek.

Meer informatie over de inhoud van de cursus, de kosten en locaties treft u aan in de bijgaande de flyer met cursusinformatie voor de cursusreeks najaar 2017 - voorjaar 2018.

U kunt zich hier aanmelden voor de cursusdagen. Let op; de datum van cursusdag 5 is gewijzigd van 12 april naar donderdag 19 april 2018.


Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het EFTA-Benelux secretariaat via mail@efta.nl

Gepubliceerd op:   2 mei 2016 3583 x bekeken
Gerelateerde berichten
EFTA Flexo Academy

EFTA Flexo Academy

EFTA-Benelux presenteert de geheel vernieuwde EFTA Flexo Academy

1 februari 20161067 x bekeken EFTA nieuws
Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Op dinsdag 3 oktober kwam de award jury bijeen voor de jurering van de inzendingen voor de tweede editie van de EFTA-Benelux Flexo Award competitie

4 oktober 2017401 x bekeken EFTA nieuws