EFTA Flexo Academy 2023

Werken aan kennis is geen kost maar een investering

Vanwege het gebrek aan een goede flexo-opleiding in de Benelux, heeft EFTA-Benelux de EFTA Flexo Academy opgezet. In slechts vijf cursusdagen vergaren zowel nieuwe medewerkers als al langer in de flexo-industrie werkenden alle kennis over en vaardigheden die nodig zijn voor het vervaardigen van o.a. verpakkingen in flexodruktechniek. Cursisten die de hele cursus volgen zullen aan het eind van de rit alle aspecten van het flexodrukken - inclusief materialenkennis, kwaliteitsaspecten, foutherkenning, randapparatuur en drukvormvoorbereiding - beheersen.

Of je nou een drukker of laborant bent, of in een meer commerciële of staf-rol bij een verpakkingsbedrijf werkt: de masterclasses zijn ideaal voor het verbeteren van je kennis. 

Is jouw werkgever nog geen lid maar ben je (of zijn jullie) wel geïnteresseerd in het verdiepen van flexo (of verpakking) kennis? Kijk eens verder op onze website om te zien hoe de EFTA zich inzet voor de kennisverspreiding- en verdieping van flexo technieken in de Benelux. We kunnen hier alle hulp bij gebruiken!

Meld je aan via de QR-code of de button hieronder voor de hele serie of een cursusdag naar jouw keuze!