3 november 2020

EFTA Technisch Webinar

Wij brengen u GROOT nieuws!
EFTA is terug met een geheel nieuw concept; Technische Thema’s Digitaal.

Zoals jullie inmiddels wel weten kan de 1e Technische Themadag van EFTA-Benelux, “When Narrow-Web meets Wide-Web” niet doorgaan. Dit zou een Live event zijn waarbij alle deelnemers op een locatie in NL, live/actief zouden kunnen deelnemen/discussiëren inzake een thema. Maar…wees gerust deze zal worden verplaatst naar een later tijdstip! Wij laten ons als EFTA-Benelux, door de Covid-19 niet blokkeren en hebben besloten tot de organisatie van bovengenoemd Webinar. 

Vanuit de Technische Commissie van EFTA Benelux willen wij als onafhankelijk/neutraal platform zorgdragen voor kennis overdacht binnen de Flexo-industrie. Onder medewerking van een aantal vooraanstaande producenten van grondstoffen, inkten en een machinebouwer. Welke dit gezamenlijk als gast sprekers neutraal gaan presenteren, met Jules Lejeune als moderator.

Uw deelname aan dit Webinar is geheel GRATIS

Zowel vooraf als tijdens dit Webinar is er gelegenheid om vragen in te sturen/te stellen. Uw vragen m.b.t. het thema, zo mogelijk op voorhand sturen naar (*). Onze gastsprekers zullen deze dan behandelen tijdens het Webinar.

Klik hier voor de gehele uitnodiging