23 oktober 2023

EFTA-Benelux Nieuws: Een Dag van Verandering en Erkenning!

Gisteren was een bijzondere dag voor EFTA-Benelux, want we mochten onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) houden op de inspirerende locatie van Oerlemans Plastics in Giessen.

Een moment van emotie en dankbaarheid markeerde de ALV, want na 12 jaar van onvermoeibare inzet nam onze gewaardeerde voorzitter, Roel Seele, afscheid van zijn leiderschapsrol. Roel's toewijding heeft onze organisatie getransformeerd en we zijn hem enorm dankbaar voor zijn visie en inzet. Bedankt, Roel! Daarnaast nam bestuurslid Henk Edzes, na een indrukwekkende termijn van 9 jaar, afscheid van het bestuur. Henk's bijdrage was van onschatbare waarde en we waarderen zijn toewijding aan EFTA-Benelux enorm. In deze tijd van verandering en continuïteit verheugen we ons op de toekomst met trots en vertrouwen.

We zijn verheugd om Wim Buyle te verwelkomen als onze nieuwe voorzitter, en we zijn ervan overtuigd dat hij EFTA-Benelux naar nieuwe hoogten zal leiden. Daarnaast feliciteren we Dirk Cantens met zijn benoeming tot de nieuwe vice-voorzitter van EFTA-Benelux.

Na de ALV werden de aanwezigen getrakteerd op een exclusieve rondleiding in de state-of-the-art fabriek van Oerlemans Plastics, begeleid door Johan Kranenbroek. Een buitengewone ervaring die onze kennis en waardering voor innovatie in de sector verrijkte. Onze oprechte dank gaat uit naar Oerlemans Plastics en al onze gewaardeerde leden voor hun bijdrage aan deze bijzondere dag. Samen zetten we ons in voor een stralende toekomst voor EFTA-Benelux.