9 juni 2021

Deel jullie favoriete EFTA herinneringen met ons en ontvang een EFTA jubileumboek!


2021 is niet alleen het jaar van de EFTA-Benelux Flexo Awards. Het is ook het jaar dat onze organisatie haar 40 jarig bestaan viert, en dat moet gevierd worden! Daarom zijn we bij de EFTA al druk bezig met een jubileumuitgave. Dit nostalgische boek wordt niet alleen fysiek uitgereikt aan alle Flexo-Award bezoekers, maar zal ook digitaal worden toegezonden aan alle EFTA leden. 

En misschien wel het mooiste: u kunt zelf bijdragen aan dit jubileumboek. Want hoewel we in onze eigen archieven nog o.a. veel nieuwsbrieven en andere historie hebben, zijn wij vast niet de enigen met foto’s van EFTA evenementen, bijeenkomsten of cursussen.  

Dus waar het beeldmateriaal ook van is: schroom niet om het met ons te delen, en wellicht wordt uw herinnering onsterfelijk gemaakt in ons 40-jarige jubileumboek. En u maakt hierdoor niet alleen kans op een plekje in het jubileumboek: onder alle inzendingen verloten we namelijk 1 fysiek exemplaar van het jubileumboek!

Inzendingen
We kijken uit naar uw favoriete EFTA herinneringen, en hopen zoveel mogelijk van uw inzendingen mee te kunnen nemen in het jubileumboek. U kunt uw dit materiaal sturen naar het volgende e-mail adres: mail@EFTA.nl. Vermeld in het onderwerp van de e-mail a.u.b. “EFTA 40 jarig bestaan herinneringen” en wij gaan er mee aan de slag. Alvast heel veel dank voor uw bijdrages!

Zeker zijn van een plekje in het jubileumboek? Wordt Flexo Award sponsor!
Heeft u geen beeldmateriaal maar wilt u ook graag een speciale vermelding in de jubileumuitgave? Overweeg dan om Flexo-Award sponsor te worden; niet alleen draagt u bij aan het mooiste Flexo evenement van de Benelux, u zet uw bedrijf ook in het zonnetje binnen de flexografische industrie. Bekijk de Flexo Award sponsor mogelijkheden op onze website.