Nieuws

Op 23 september a.s. van 14.30 – 16.00 uur organiseert de EFTA-Benelux de Masterclass ‘Laminaten en bio-based materials’. U kunt zich nog aanmelden om alles te weten te komen over lamineertechnieken en biologisch afbreekbare plastics.
Flexo-Award winnaar spotlight: Etikettendrukkerij Noord-Nederland. “Dankzij onze mensen kunnen wij ons onderscheiden”
Na de FTA Diamond Awards van 22 april jl. gloort het volgende Flexo ‘feestje’ al weer aan de horizon! Met nog maar 5 maanden te gaan tot de Flexo Awards op 10 november a.s. begint het te spannen voor onze leden in de Benelux. Inmiddels is de inzendingstermijn geopend (zie boven). Reden genoeg voor ons om samen te zitten met enkele van onze 2019 Flexo Gold winnaars, en te vragen of deze nog tips hebben voor de lichting van 2021. Deze keer is het de beurt aan René Bouwman van Etikettendrukkerij Noord-Nederland.
Deel jullie favoriete EFTA herinneringen met ons en ontvang een EFTA jubileumboek!
2021 is niet alleen het jaar van de EFTA-Benelux Flexo Awards. Het is ook het jaar dat onze organisatie haar 40 jarig bestaan viert, en dat moet gevierd worden! Daarom zijn we bij de EFTA al druk bezig met een jubileumuitgave. Dit nostalgische boek wordt niet alleen fysiek uitgereikt aan alle Flexo-Award bezoekers, maar zal ook digitaal worden toegezonden aan alle EFTA leden.
Op donderdagavond 22 april jl. werden via livestream de FTA Europe Diamond Awards uitgereikt. Vanuit Antwerpen (de diamant-stad) presenteerde de Europese koepelorganisatie in aanwezigheid van bijna 600 bezoekers uit meer dan 40 landen online haar tweejaarlijkse ‘Oscars’ voor de Europese flexo-industrie.
Schrijf u nu in voor de 'Printing Functional Applications Summer School'
Via FTA Europe kunt u deelnemen aan de Summer School rond het thema “Printing for Functional Applications”, die The Welsh Centre for Printing and Coating in samenwerking met icmPrint Limited organiseert van 9 t/m 11 juli 2019 te University of Swansea
Flexo Best Practice Toolbox
Doe het de eerste keer meteen goed: de Europese richtlijnen voor flexografische druk.