Nieuws

Verpakkingsdesignprojecten: workflow, eigendom en verantwoordelijkheden
Een verpakkingslancering loopt langs diverse partijen en “aandeelhouders”. Elk van deze partijen heeft zijn eigen werkzaamheden, verantwoordelijkheden, en meningen. Kortom: ieder wat wils. Om een traject met zoveel diversiteit toch succesvol af te leggen is een duidelijke verdeling essentieel. Met behulp van maar liefst 4 sprekers heeft ons webinar op 1 september jl. een “kijkje in de keuken” bij dit soort projecten gegeven.
EFTA Flexo Academy 2022
EFTA Flexo Academy 2022 wordt hybride
Webinar Verpakkingsdesign: eigendom, workflow en verantwoordelijkheden
Carrefour spreekt tijdens EFTA Webinar op 1 september a.s. Nog één week te gaan. Op 1 september a.s. van 14.30 – 16.00 uur organiseert de EFTA-Benelux het webinar ‘Verpakkingsdesign: eigendom, workflow en verantwoordelijkheden’.
20 mei jl: Masterclass #3, ‘Flexo inkten en migratie’
Vorige maand vond de meest recente Masterclass van 2021 plaats. Een gedetailleerde blik in de inkten achter flexo bedrukkingen, en in ‘inktmigratie’. Wat migratie precies betekent is al een beetje terug te zien in de naam: het geeft aan in welke mate een materie (bijv. olie) door de bedrukking, en eventueel de verpakking, kan trekken. De masterclass behandelde hoe inkten worden gemaakt, hoe migratie werkt, en hoe migratie voorkomen kan worden.
VPK Group Flexo-Award winnaar spotlight: ''Dromen, denken, durven en doen.''
Om de aankomende Flexo-Awards voor te bereiden en het speelveld ‘op de kaart te zetten’, hebben wij een drietal Flexo-Award winnaars eens aan de tand gevoeld. Wat komt er nou allemaal bij kijken om die felbegeerde gouden prijs in Flexo-land te behalen? Dit keer zijn we om de tafel gegaan met papier- en kartonproducent VPK Group, waarbij Guy en Nikolaas hun ervaringen als meervoudig Flexo-Award winnaar deelden.