Nieuws

Flexo-Award winnaar spotlight: Etikettendrukkerij Noord-Nederland. “Dankzij onze mensen kunnen wij ons onderscheiden”
Na de FTA Diamond Awards van 22 april jl. gloort het volgende Flexo ‘feestje’ al weer aan de horizon! Met nog maar 5 maanden te gaan tot de Flexo Awards op 10 november a.s. begint het te spannen voor onze leden in de Benelux. Inmiddels is de inzendingstermijn geopend (zie boven). Reden genoeg voor ons om samen te zitten met enkele van onze 2019 Flexo Gold winnaars, en te vragen of deze nog tips hebben voor de lichting van 2021. Deze keer is het de beurt aan René Bouwman van Etikettendrukkerij Noord-Nederland.
Deel jullie favoriete EFTA herinneringen met ons en ontvang een EFTA jubileumboek!
2021 is niet alleen het jaar van de EFTA-Benelux Flexo Awards. Het is ook het jaar dat onze organisatie haar 40 jarig bestaan viert, en dat moet gevierd worden! Daarom zijn we bij de EFTA al druk bezig met een jubileumuitgave. Dit nostalgische boek wordt niet alleen fysiek uitgereikt aan alle Flexo-Award bezoekers, maar zal ook digitaal worden toegezonden aan alle EFTA leden.
VPK Group Flexo-Award winnaar spotlight: ''Dromen, denken, durven en doen.''
Om de aankomende Flexo-Awards voor te bereiden en het speelveld ‘op de kaart te zetten’, hebben wij een drietal Flexo-Award winnaars eens aan de tand gevoeld. Wat komt er nou allemaal bij kijken om die felbegeerde gouden prijs in Flexo-land te behalen? Dit keer zijn we om de tafel gegaan met papier- en kartonproducent VPK Group, waarbij Guy en Nikolaas hun ervaringen als meervoudig Flexo-Award winnaar deelden.
Op donderdagavond 22 april jl. werden via livestream de FTA Europe Diamond Awards uitgereikt. Vanuit Antwerpen (de diamant-stad) presenteerde de Europese koepelorganisatie in aanwezigheid van bijna 600 bezoekers uit meer dan 40 landen online haar tweejaarlijkse ‘Oscars’ voor de Europese flexo-industrie.
We zijn benieuwd naar jullie virtuele plannen: staat de virtual.Drupa al bij jullie in de agenda?
In plaats van een LinkedIn post die jullie naar onze website stuurt doen we het deze week andersom: op onze LinkedIn pagina hebben we een kleine multiple-choice poll voor onze volgers.
EFTA Masterclasses vervangen Flexo Academy in 2021
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de volgende editie van de Flexo Academy op te starten. Met dank aan ‘rector’ en EFTA-voorzitter Roel Seele en leden van de Technische Commissie is daarom voor 2021 een aangepast programma opgesteld verdeeld over 6 sessies van anderhalf uur: drie voor de zomer en drie erna.
BLOG van de voorzitter ''Samen"
EFTA Technisch Webinar
Donderdag 19 november a.s., 14.30 uur - 16.00 uur, - Waterinkten, de nabije toekomst in Flexo?