Total Immersion in the packaging process

Laat je op een actieve manier onderdompelen in het proces van het maken van een verpakking, van design tot finale productie van een FMCG.

- Ingezonden mededeling - 

The Argonauts samen met Rob Daniels, verpakking expert & CEO van Packaging Partners, nemen je mee naar de meest vooraanstaande design agencies, pre-press bureaus, drukkerijen en co-packers om je het traject van een verpakking beter te leren kennen en eigen te maken. Daarnaast deel je mee, samen met een groep van ongeveer 35 deelnemers, aan interessante workshops en trend analyses binnen de verpakking sector.Je gaat naar huis met ideeën en kennis om het anders aan te pakken en je eigen productiviteit te verbeteren.

Dit leertraject richt zich op aankopers en marketeers van brand owners, werknemers uit de R&D of andere support afdelingen alsook werknemers actief in de grafische industrie. Je komt in contact met vooraanstaande bedrijven die je van A tot Z het hele verpakking proces zullen uitleggen, versterkt door de interne dynamiek van de deelnemers uit de verpakking sector.

Wat kan je zoal verwachten?

Bij DSN in Antwerpen leer je de laatste pre-press technieken & process management tools kennen. Vervolgens rijden we richting Gent waar drukkerij St-Luc ons de voordelen van digital printing laat zien en Prof. Peter Ragaert van Pack4Food ons de toekomst van bio verpakkingen schetst.
Daarna gaan we richting Hoogstraten waar we zien hoe De Ster zijn innovatie aanpakt in de catering en verpakkingen voor airliners. Philippe Martens van Antwerp Management School demonstreert hier ook de mogelijkheden van augmented reality bij het ontwerp van verpakkingen.

Daarna rijden we richting Oss in Nederland waar de specialisten van PackZ een vernieuwende kijk op packaging trends brengen.
Als afsluiter leert Top co-packer Vetipak je alles over flowpack machines en afvul lijnen.
Na de lunch rijden we terug richting Antwerpen.
We logeren in het in het oergezellige 4-sterren hotel De Weverij in Oss. 

Lead Argonauts

Rob Daniels is mede-eigenaar van Packaging Partners en heeft een jarenlange hands-on ervaring in de verpakkingssector.

Prof. Peter Ragaert is verbonden aan Pack4Food, een consortium van Vlaamse onderzoeksinstellingen en 52 bedrijven, actief in de verschillende sectoren betrokken bij het verpakken van levensmiddelen. Pack4Food heeft enerzijds als doel innovatie te stimuleren in voedselverpakking, zowel bij voedingsproducenten als bij zijn toeleveranciers (verpakkingsproducenten, verpakkingsmachineproducenten,...), en anderzijds bedrijven te ondersteunen bij hun dagdagelijkse verpakkingsuitdagingen.

Registratie

  • Inbegrepen: 1x overnachting, 2x lunch, 1x diner, transport, alle lezingen en documentatie
  • € 595,- of €357,- via de KMO portefeuille*

* Vlaamse KMO's ontvangen 40% subsidie bij betaling van deze opleiding via de KMO-portefeuille. Ons registratienummer voor opleiding bij de KMO portefeuille is DV.O219892 (Thur BVBA).

http://www.theargonauts.be/immersion-in-packagingGepubliceerd op:   1 juni 2017 424 x bekeken
Categorie:  Branche nieuws