Leden EFTA-Benelux op bezoek bij Egberts Rubber

Op 23 november 2017 waren de leden van EFTA-Benelux te gast bij Egberts Rubber in Almelo (NL) voor de Algemene Ledenvergadering

Rondleiding Egberts RubberElk najaar organiseert EFTA-Benelux haar jaarlijkse ledenvergadering. Vorig jaar werd een nieuwe traditie gestart bij MPS in Arnhem (NL) door deze te combineren met een bezoek aan één van de leden uit de kring van toeleveranciers.

Dit jaar was EFTA-Benelux te gast bij Egberts Rubber in Almelo. Tijdens een zeer gastvrij ontvangst met een uitgebreide lunch werden de aanwezige leden welkom geheten door Bjorn Egberts, werkzaam binnen het bedrijf als 3e generatie van de familie Egberts. Vervolgens werden de leden rondgeleid in twee groepen door Jan Wemekamp en Ernst Lütkenhaus. Egberts Rubber is een zeer specialistisch bedrijf, dat nog steeds groeit doordat het zeer iinnovatief is, maar ook omdat het in staat is om producten te maken die anderen vaak niet eens meer kunnen maken. De aanwezige vakkennis is uniek en maakt Egberts Rubber tot een belangrijke leverancier binnen de flexografische industrie.  

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering werd het bezoek aan Egberts Rubber afgesloten met een gezellige netwerkborrel.  

Over Egberts Rubber
Egberts Rubber is specialist in ontwerp, productie en montage van rubber bekleding voor walsen, wielenrollen en sleeves. Zij leveren klantspecifiek maatwerk van zowel kleine als grote series, waarbij vele rubberkwaliteiten, diverse hardheden en kleuren mogelijk zijn. Door innovatief beleid en investeren in mensen, kennis en machines heeft Egberts Rubber zich vanaf 1938 ontwikkeld tot een daadkrachtige en betrouwbare partner.

Egberts Rubber is een echt familiebedrijf waar de derde generatie reeds werkzaam is. Door jarenlange ervaring in de rubberbranche is er veel kennis aanwezig en zijn er hechte relaties ontstaan met klanten, leveranciers, medewerkers en de maatschappij. Dit blijkt ook uit een gemiddeld dienstverband van 16 jaar van hun medewerkers. De familiecultuur en goede sfeer straalt men ook uit naar de externe relaties.

Egberts Rubber

 

 

Gepubliceerd op:  23 november 2017 246 x bekeken
Categorie:  EFTA nieuws
Gerelateerde berichten
Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Op dinsdag 3 oktober kwam de award jury bijeen voor de jurering van de inzendingen voor de tweede editie van de EFTA-Benelux Flexo Award competitie

4 oktober 2017320 x bekeken EFTA nieuws