GRAFOC inside 2018

Een nieuw opleidingsjaar, een nieuw logo, een nieuwe brochure!
Woensdag 21 februari verscheen de 10° editie van GRAFOC inside 2018, die zeker niet onopgemerkt zal blijven bij alle zaakvoerders en HR-verantwoordelijken van grafisch Vlaanderen.Deze 56-pagina tellende nieuwe publicatie zorgt voor een duidelijk overzicht van alle diensten die het printmedia sectorfonds biedt aan de grafische bedrijven en medewerkers: Opleidingspremies, HR en personeelsbeleid, Aan het werk, GRAFOC- en Partner-trainingen, voor PC130-medewerkers, …

GRAFOC inside 2018Opleidingsplan
Praktisch werd centraal het uitneembare Opleidingsplan voorzien, aan de cover vind je je afscheurbare vouchers voor je gratis HR-QuickScan en de €250 premie voor de werknemers.

Ook in 2018 blijft de GRAFOC-focus nog steeds even belangrijk: Zorgen voor goed opgeleide medewerkers die bijblijven. Goed voor hen, je bedrijf én je klanten!

“Kan je nieuwe teamleadster een extra training Leadership gebruiken?”
“Een ergonomisch rugopleiding voor het ganse bedrijf?”
“Ludo is 64, gaat op pensioen en kent alle machines, wat nu?”

HR-QuickScan
Hou ook een vinger aan de pols van je eigen personeelsbeleid met de HR-QuickScan! Bovendien is deze gratis voor PC130 en kan het de basis vormen voor een modulair HR-plan waarbij je zelf kiest welke onderdelen je uit je scan wanneer aan bod laat komen. Meegenomen toch?

Daarnaast doen we nog zoveel meer zoals Stagebegeleidingen, Bedrijfsleren om nieuwe medewerkers op te leiden op de werkvloer, enz. Bel of mail ons daarom gerust, maar eigenlijk komen we liever even langs, dat praat zo veel makkelijker en zo kunnen we je beter sneller vooruit helpen.

Klik hier om de GRAFOC inside 2018 te downloaden. 

Voor alle bijkomende informatie: david.benoit@grafoc.be | 0472 96 66 27
Gepubliceerd op:  21 februari 2018 383 x bekeken
Categorie:  Branche nieuws
Gerelateerde berichten
Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Jury beoordeelt record aantal inzendingen

Op dinsdag 3 oktober kwam de award jury bijeen voor de jurering van de inzendingen voor de tweede editie van de EFTA-Benelux Flexo Award competitie

4 oktober 2017495 x bekeken EFTA nieuws

EFTA Flexo Academy

EFTA-Benelux organiseert in het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 voor de derde keer de EFTA Flexo Academy cursusreeks!

3947 x bekeken