GOC opleiding Flexo Rotatie drukker

Op 5 oktober 2017 start GOC met de opleiding Flexo Rotatie drukker

Flexo RotatieDe markt van flexibele verpakkingen is continue in beweging. Dat vraag om gekwalificeerd personeel. Vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, materialen en grondstoffen, die de kwaliteit bewaken, zelfstandig problemen oplossen en ook verbeteringen signaleren en realiseren.

Beschik jij over talenten die zich verder willen ontwikkelen? Of ben je op zoek naar instroom van nieuwe talenten? Dan is GOC de opleidingspartner die jouw medewerkers schoolt naar een volwaardig flexo rotatie drukker met inzicht op het gehele productieproces.  

De opleiding bestaat uit 17 theoriedagen en tussendoor wordt gewerkt aan praktijkopdrachten. Deze opdrachten, voor het vullen van de portfolio, worden op de eigen werkvloer uitgevoerd. De afwezigheid van de medewerker in de productie wordt zo beperkt. De opleiding levert de deelnemers bij een positief resultaat een branche-erkend GOC certificaat op.

De opleiding start donderdag 5 oktober in Veenendaal. Neem voor meer informatie of inschrijven contact op met de GOC binnendienst via (0318) 53 91 29 of binnendienst@goc.nl. Direct inschrijven op de GOC website kan ook: www.goc.nl/flexo-rotatie.

 

GOC

Gepubliceerd op:  28 augustus 2017 251 x bekeken
Categorie:  Branche nieuws