Terugblik 2017

Op donderdagavond 9 november 2017 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In maar liefst 10 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards.


De volgende flexodrukkers hebben in hun award categorie de hoofdprijs gewonnen: 

Flexo print op folie / smal | Max Aarts B.V.                                                                                                    

Flexo print op folie / medium | Bastin-Pack N.V.                                                                     

Flexo print op folie / breed | Oerlemans Plastics B.V.

Corrugated post print / uncoated | VPK Packaging N.V.

Corrugated post print / coated | VPK Packaging N.V.

Flexo print op papier / small | Etiket Nederland

Flexo print op papier / breed | Papierindustrie Adriaan Dekker B.V.

Flexo print op papier / breed | Mondi Poperinge

 

FTA Europe Diamond Awards 2018
De goudwinnaars van deze editie zijn verder automatisch genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie die FTA Europe in het voorjaar van 2018 organiseert. De uitreiking van de FTA Europe Diamond Awards 2017 zal plaatsvinden op woensdag 30 mei 2018 in Milaan (Italië). 

 


Voor meer informatie met betrekking tot de winnaars van de EFTA-Benelux Flexo Awards 2017, de overige genomineerden en de inzendingen, klik op de bovenstaande afbeelding. 


Innovatie Awards
Naast de acht award categorieën voor de verschillende bedrukte materialen en drukbreedten werden er ook twee speciale innovatie awards uitgereikt. De awards in deze categorieën gingen naar LC Packaging (Technische Innovatie Award Flexodrukkers) en Athena Graphics (Technische Innovatie Award Leveranciers).  


Excellence in Flexo!
EFTA-Benelux feliciteert de winnaars en genomineerden van harte met de door hen gewonnen Flexo awards, en daarnaast ook de gehele flexografische industrie in de Benelux met het geweldig hoge niveau dat dagelijks wordt behaald ten behoeve van de klant.