EFTA-Benelux Flexo Awards 2021

EFTA-Benelux is verheugd om de vierde editie van de prestigieuze EFTA-Benelux Flexo Award Competitie aan te kondigen. Deze competitie biedt deelnemende bedrijven de mogelijkheid om publieke erkenning te krijgen voor hun prestaties het afgelopen jaar. Gouden winnaars dingen tevens mee naar de internationale FTA Europe Diamond Awards.

De inzending voor de vierde editie van de EFTA Benelux Flexo Awards is geopend! Anders dan bij de voorgaande edities zal de inzendprocedure ditmaal digitaal dienen te verlopen. We hebben hiervoor dit inzendformulier aangemaakt (er is ook een Engelstalige versie). De inzendprocedure bestaat uit de volgende stappen:

1.       U selecteert uw drukstalen. Zoals in de vorige nieuwsbrief van 27 mei gesteld is het van belang om minimaal 3 drukstalen (géén afgewerkt product!) in te zenden. Om goed beslagen ten ijs te komen en het niet op het laatste moment aan te laten komen, raden wij u aan om alvast te beginnen met het selecteren van drukstalen. Zie ook de ervaring van EDNN in het interview hieronder.

2.       U vult per inzending het online inzendformulier in. U ontvangt per ingevuld formulier een geautomatiseerde bevestiging die u bij de betreffende inzending dient te voegen.

3.       I stuurt uw inzending(en) (nogmaals: minimaal drie drukstalen maar liefst iets meer voor het geval u als winnaar doorgaat naar de Europese finale) voorzien van de daarbij behorende inzendformulieren naar het secretariaat van de EFTA Benelux, Laan van Nieuw Oost-Indië 131-G, 2593 BM Den Haag, Nederland. Uw inzendingen dienen uiterlijk 17 september a.s. te zijn ontvangen op het secretariaat. Inzendingen die na die datum zijn ontvangen dingen niet meer mee.

De jury van de EFTA-Benelux Flexo Award Competitie 2021 bestaat uit vijf leden. Ieder van hen is een vooraanstaand persoon binnen de flexografische industrie, verpakkingsspecialist of werkzaam in de merkenindustrie of retail. U kunt hier de juryrichtlijnen bekijken. 
De uitreiking van de EFTA-Benelux Flexo Award Competitie 2021 zal plaatsvinden op woensdag 10 november 2021, fysiek te Hilton Antwerpen of digitaal.

Er zal na afloop van het evenement tevens een juryrapport worden gepubliceerd. Dit jaar zal het evenement ook in het teken staan van het 40-jarig bestaan van de vereniging en het juryrapport zal worden gecombineerd met een speciale jubileumuitgave.

U kunt u nu opgeven als sponsor van het evenement, klik hier

U kunt zich aanmelden voor het Award Gala via deze link