Zoek resultaten

137 resultaten gevonden voor "Flexo"

Routekaart EFTA-Benelux

Wat gaat EFTA-Benelux de komende jaren voor u doen? Welke plek neemt EFTA-Benelux in binnen de verpakkingsindustrie en welk aanbod/dienstverlening hoort daarbij

Routekaart EFTA-Benelux

Wat gaat EFTA-Benelux de komende jaren voor u doen? Welke plek neemt EFTA-Benelux in binnen de verpakkingsindustrie en welk aanbod/dienstverlening hoort daarbij

FlexoGlobal

FlexoGlobal | online portal to the world of flexo

Opleidingen

Het opleiden van mensen staat centraal binnen EFTA-Benelux.

Zeven kleuren offset of flexo

Het MP-systeem is ontwikkeld door smalbaanpersenbouwer MPS, anilox rollenfabrikant Apex, inktfabrikant Zeller+Gmelin en het Belgische prepressbedrijf Athena Graphics.

Slimmer en efficiënter produceren

“Slimmer en efficiënter produceren” is de titel van de Studiedag die EFTA-Benelux en Arteveldehogeschool gezamenlijk organiseren op woensdag 24 april 2013 in Mariakerke (België).

Studiedag 19 maart 2014, Troubleshooting en het voorkomen van troubleshooting

EFTA Benelux organiseert in samenwerking met Artevelde Hogeschool te Gent voor productieleiders, drukkers, drukvoorbereiders, technisch personeel, inkopers, verkopers en planners in de flexo industrie op woensdag 19 maart 2014 de volgende bijeenkomst: Troubleshooting en het voorkomen van troubleshooting.

Lidmaatschap

Word ook lid van EFTA-Benelux en sluit u aan bij hét netwerk binnen de Benelux voor de flexografische industrie!

EFTA Seminar 2013

"Flexo and Packaging: A Perfect Match!" | woensdag 6 november 2013 (Sappi, Maastricht)

Health & Safety

Gezond en veilig werken staat centraal binnen de flexografische industrie voorop. EFTA-Benelux speelt hierin een belangrijke rol.

Duurzaamheid

EFTA-Benelux heeft in 2012 en 2013 de betekenis en implementatie verkend van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de duurzaamheidsvraagstukken rond het produceren van verpakkingen.

EFTA Online

EFTA Online is het digitale magazine van EFTA-Benelux. In EFTA Online leest u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van flexografie en nieuws uit de industrie.

Geostick vergroot productiviteit

Etikettenspecialist Geostick heeft haar prepress-syteem en administratieve systeem gekoppeld. Het resultaat is een sterk geautomatiseerde en geïntegreerde workflow in Geostick's prepress- en administratieve afdeling.